Container Ledigen

Banden Export

Door de jaren heen hebben wij al vele containers met autobanden geëxporteerd over de hele wereld. Wij leveren onze banden in containers met daarin een mix van verschillende bandenmaten.
Bij Limado worden alle binnenkomende banden gekeurd door onze keurmeesters, die de banden sorteren op kwaliteit. Daarna worden de banden opgeslagen in ons magazijn. Met een totaal oppervlak van meer dan 10.000 vierkante meter kunnen wij de banden opslaan onder perfecte omstandigheden. Afhankelijk van het seizoen hebben wij tot 100.000 banden op voorraad in ons opslagmagazijn.

Dubbelen en trippelen

Om zoveel mogelijk banden tegelijk te kunnen transporteren kunnen wij de autobanden eventueel dubbelen of trippelen, op deze manier kunnen we de ruimte in de containers maximaal benutten

Wereldwijd netwerk

Limado exporteert gebruikte banden over de hele wereld, naar zowel Noord- als Zuid-Amerika, naar diverse Afrikaanse landen en binnen Europa en Groot Brittannie. Door onze jarenlange ervaring in het exporteren van autobanden, hebben wij inmiddels een wereldwijd netwerk van contacten opgebouwd
Kom in contact

Interesse?

Heeft u interesse in het kopen van tweedehands banden? Neem dan contact op via Whatsapp of stuur een email. Wij kunnen advies geven, uw order behandelen en het transport van de banden regelen.