Container Ledigen

Banden inzameling

Onze klanten kunnen hier online hun volle bandencontainer aanmelden, zodat wij ze kunnen inplannen in een van onze routes.
Onze rode inzameltrucks rijden door heel Nederland om banden in te zamelen. Bij onze klanten staat een bandencontainer waarin de oude autobanden zolang worden opgeslagen. Onze containers zijn geschikt voor de opslag van de banden en voldoen aan de eisen van de verzekering.

Onze container

Wij plaatsen onze Limado bandencontainers bij onze klanten.

Formaat: 2.30 x 2.30 x 2.30 m

RecybEm

Gebruikte autobanden moeten op een milieuverantwoorde manier worden verwerkt. RecyBEM is de organisatie die zorgt voor de uitvoering van het Besluit beheer autobanden, waarbij de gebruikte banden op een milieuverantwoorde manier verwerkt worden.
Limado Autobanden is lid van RecyBEM en zorgt voor regulatie van de bandenstromen van garage tot verwerking. Wij zijn hiervoor gecertificeerd en we worden regelmatig gecontroleerd op onze manier van werken.
Kom in contact

Klant worden?

Heeft u interesse om klant te worden? Stuur een mail naar kantoor@limado.nl en wij zullen contact met u opnemen. Wij plaatsen een container en zullen op uw afroep de volle container komen ledigen. Vervolgens sturen we een email met daarin de bon waarop het aantal afgevoerde autobanden staat. Deze kunt u toevoegen aan uw eigen bandenadministratie.
Stuur een email